CURSUS EN WORKSHOPS

Bij de kunstlokalen worden verschillende inspirerende workshops en cursussen aangeboden.

Maak kennis met de verschillende aspecten van het creatieve, ambachtelijke en creërende proces en dompel je onder in  het echte atelierleven door deel te nemen aan een van de unieke cursussen en workshops aangeboden door de Kunstlokalen. 

In de Kunstlokalen zijn 3 verschillende kunstenaars gevestigd welke elk in een eigen discipline creërend bezig zijn.

Zo kunt u bij Glasmonster onder leiding van vakman Frank Looman een uniek glas in lood paneel maken. In zijn glas-atelier ontvangt hij u en begeleidt u door het proces van ontwerpen en worden de basisprincipes van het vak u eigen gemaakt. Aan het einde van deze cursus gaat u met een waar kunstwerk en veel vakkennis rijker naar huis.

Bij de cursus Woord in beeld wordt u door de twee ervaren docenten, Linde Leijh en Nicolette Berendsen ontvangen in twee ruime, lichte en inspirerende ateliers waar uw creativiteit  gestimuleerd wordt en er proces ontstaat wat zal leiden tot een boek van eigen hand. Naast de cursus Woord in beeld worden er in samenwerking tussen deze twee kunstenaars ook eendaagse workshops aangeboden waarbij u handvatten meekrijgt om het creatieve proces (opnieuw)n te laten stromen en verschillende technieken worden behandeld. Tijdens deze dagen wordt u voorzien van koffie, thee en wordt er gezorgd voor een heerlijke lunch.