ATELIERS

Eefje Dekker

Eefje Dekker is een autodidactische creatieveling. Natuurlijke materialen hebben haar altijd geïnspireerd. Edelmetalen, edelstenen en mineralen zijn haar middelen voor haar creatieve uitspattingen. Ze ontwerpt en maakt sieraden in haar knusse atelier.

Linde Leijh

Licht, schaduw, ruimtelijkheid en perspectief zijn belangrijke elementen in haar werk. Ze is geïnteresseerd in de verschillende manieren waarop je de 3-dimensionale wereld kan omzetten naar de 2-dimensionale en andersom. Voor meer info kijk hier.

Hoofdkantoor Bijzaken

Een kunstlaboratorium, waar kunstenaar Nicolette Berendsen uiteenlopende projecten in woord en beeld laat ontstaan. Voor meer info klik hier.

Atelier Glasmonster

Door zijn enthousiasme, passie voor glas, bijzondere vorm en kleurgebruik probeert Frank Looman anderen ook te fascineren en passioneren voor glaskunst. Door 25 jaar ervaring in glasbewerking en zijn plezier in het bewerken van glas creëert hij graag steeds weer nieuwe fascinerende vormen om het glas in combinatie met (zon) licht te laten spreken. Hij gebruikt verschillende technieken zoals: Glasfusen, Glas in Lood, Tiffany, Zandstralen, Brandschilderen. Kom gerust een keer langs om mijn atelier te bekijken of een opdracht te bespreken. Echter is het atelier in Zutphen alleen op afspraak te bezoeken. Bel 06-38317577.