ATELIERS

Eefje Dekker

Eefje Dekker is een autodidactische creatieveling. Natuurlijke materialen hebben haar altijd geïnspireerd. Edelmetalen, edelstenen en mineralen zijn haar middelen voor haar creatieve uitspattingen. Ze ontwerpt en maakt sieraden in haar knusse atelier. Voor meer info zie hier.

Marianne Kemp

‘Stof een derde dimensie geven’ het thema van het werk van Marianne Kemp. Ze maakt nieuwe oppervlaktes die anders zijn, hierbij maakt zij gebruik van een weefgetouw. Elk werk bevat een uniek, eigen karakter door combinaties van verschillende kleuren en texturen. Deze toepassingen geven een gevarieerd resultaat: van gladde tot ruige oppervlakten, organische en abstracte vormen.  Inmiddels heeft zij een brede collectie ontwerpen en concepten opgebouwd van design en autonome toepassingen. Voor meer info zie hier

 

Linde Leijh

Licht, schaduw, ruimtelijkheid en perspectief zijn belangrijke elementen in haar werk. Ze is geïnteresseerd in de verschillende manieren waarop je de 3-dimensionale wereld kan omzetten naar de 2-dimensionale en andersom. Voor meer info kijk hier.

Hoofdkantoor Bijzaken

Een kunstlaboratorium, waar schrijver/kunstenaar Nicolette Berendsen uiteenlopende projecten in woord en beeld laat ontstaan. Ook worden er cursussen gegeven, onder andere t.b.v. kunstprojecten in het lager onderwijs. Voor meer info klik hier.

Carla Nederbragt

Het verhalende karakter komt sterk naar voren in het werk van Carla Nederbragt. Toch is het nooit helemaal duidelijk, we kijken allemaal met ons eigen verhaal. Het beeld roept vragen op. Ze is geinspireerd door de wonderlijke complexiteit van het ‘mens-zijn’. In relatie tot zijn omgeving en weerspiegelt in zijn dagelijkse situaties. Voor meer info klik hier.