ATELIERS

Er zijn totaal 5 ateliers gehuisvest in Kunstlokalen.

Camille-Maj Sieraden

Camille-Maj staat voor eigenheid, voor mooi en bijzonder. Sieraden van goud en zilver met mooie en unieke edelstenen of parels.

Goudsmid

Saràh is een ervaren goudsmid en stelt de wensen van haar klant centraal in het maken van een uniek sieraad.
Voor meer info kijk hier.

Hoofdkantoor Bijzaken

Een kunstlaboratorium, waar kunstenaar Nicolette Berendsen uiteenlopende projecten in woord en beeld laat ontstaan. Voor meer info klik hier.

Maan Kroon

Atelier Maan Kroon is het atelier van Andrea van der Werff. Zij experimenteert met verschillende technieken en materialen. Haar werk is vaak kleurrijk soms alleen lijnenspel. Zowel figuratief als abstract. In het atelier vind je schilderijen, tekeningen, etsen, sieraden, collages en textiel.

Het atelier is open op afspraak en bij atelierroutes of open dagen.
Kijk voor meer informatie op www.maankroon.nl of op https://www.facebook.com/ateliermaankroon

.

Atelier Glasmonster

Door zijn enthousiasme, passie voor glas, bijzondere vorm en kleurgebruik probeert Frank Looman anderen ook te fascineren en passioneren voor glaskunst. Door 25 jaar ervaring in glasbewerking en zijn plezier in het bewerken van glas creëert hij graag steeds weer nieuwe fascinerende vormen om het glas in combinatie met (zon) licht te laten spreken. Hij gebruikt verschillende technieken zoals: Glasfusen, Glas in Lood, Tiffany, Zandstralen, Brandschilderen. Kom gerust een keer langs om mijn atelier te bekijken of een opdracht te bespreken. Echter is het atelier in Zutphen alleen op afspraak te bezoeken. Bel 06-38317577.

Linde Leijh

Licht, schaduw, ruimtelijkheid en perspectief zijn belangrijke elementen in haar werk. Ze is geïnteresseerd in de verschillende manieren waarop je de 3-dimensionale wereld kan omzetten naar de 2-dimensionale en andersom. Voor meer info kijk hier.