ATELIERS

Eefje Dekker

Eefje Dekker is een autodidactische creatieveling. Natuurlijke materialen hebben haar altijd geïnspireerd. Edelmetalen, edelstenen en mineralen zijn haar middelen voor haar creatieve uitspattingen. Ze ontwerpt en maakt sieraden in haar knusse atelier. Voor meer info zie hier.

Marianne Kemp

Geweven objecten met paardenhaar in uiteenlopende kleuren en in verschillende twee en driedimensionale vormen zijn de basis van Marianne Kemp’s werk. Met conventionele weefgetouwen ontwikkelt ze eigen weeftechnieken. Deze verwerkt zij in haar kunstwerken. Veel van haar weeftechniek is niet meer als zodanig herkenbaar. Elk werk is handgemaakt en bevat een uniek, eigen karakter en geven een gevarieerd resultaat: van gladde tot ruige oppervlakten, organische en abstracte vormen. Naarmate je langer kijkt krijgt het werk die speciale derde dimensie: het bestaat uit herhaalde structuren die volume en diepte toevoegen. Voor meer info klik hier.

Linde Leijh

Licht, schaduw, ruimtelijkheid en perspectief zijn belangrijke elementen in haar werk. Ze is geïnteresseerd in de verschillende manieren waarop je de 3-dimensionale wereld kan omzetten naar de 2-dimensionale en andersom. Voor meer info kijk hier.

Hoofdkantoor Bijzaken

Atelier van Nicolette Berendsen met diverse kunstprojecten.

Carla Nederbragt

Het verhalende karakter komt sterk naar voren in het werk van Carla Nederbragt. Toch is het nooit helemaal duidelijk, we kijken allemaal met ons eigen verhaal. Het beeld roept vragen op. Ze is geinspireerd door de wonderlijke complexiteit van het ‘mens-zijn’. In relatie tot zijn omgeving en weerspiegelt in zijn dagelijkse situaties. Voor meer info klik hier.