ATELIERS

Marianne Kemp

website

Eefje Dekker

Eefje Dekker is een autodidactische creatieveling. Natuurlijke materialen hebben haar altijd geïnspireerd. Edelmetalen, edelstenen en mineralen zijn haar middelen voor haar creatieve uitspattingen. Ze ontwerpt en maakt sieraden in haar knusse atelier. Voor meer info kijk hier.

Linde Leijh

Licht, schaduw, ruimtelijkheid en perspectief zijn belangrijke elementen in haar werk. Ze is geïnteresseerd in de verschillende manieren waarop je de 3-dimensionale wereld kan omzetten naar de 2-dimensionale en andersom. Voor meer info kijk hier.

Hoofdkantoor Bijzaken

Een kunstlaboratorium, waar kunstenaar Nicolette Berendsen uiteenlopende projecten in woord en beeld laat ontstaan. Voor meer info klik hier.

Carla Nederbragt

Het verhalende karakter komt sterk naar voren in het werk van Carla Nederbragt. Toch is het nooit helemaal duidelijk, we kijken allemaal met ons eigen verhaal. Het beeld roept vragen op. Ze is geinspireerd door de wonderlijke complexiteit van het ‘mens-zijn’. In relatie tot zijn omgeving en weerspiegelt in zijn dagelijkse situaties. Voor meer info klik hier.